Samsung Galaxy S22 Series

Grensverleggende performance in een duurzaam design

De smartphone is een van de belangrijkste toestellen op de werkplek. U wilt daarom de best mogelijke ervaring; van multitasken met uw zakelijke apps tot videobellen in de hoogste kwaliteit. De Galaxy S22-serie maakt het mogelijk, en gaat zelfs nog verder. Met deze toestellen bent u verzekerd van jarenlange indrukwekkende performance.

Hardware waar u op kunt bouwen

De serie biedt drie toonaangevende modellen, te weten de Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra. Deze zijn voorzien van krachtige en energiezuinige processoren, indrukwekkend werkgeheugen en een lange gebruiksduur. Daarmee beschikt u over de juiste specificaties om overal te werken met uw Office 365-apps, Microsoft Teams en andere tools. Met de S Pen op de Galaxy S22 Ultra bent u verzekerd van nog meer mogelijkheden.

Verbindingen met het oog op morgen

Om nu en in de toekomst optimaal met uw smartphone te kunnen werken, zijn snelle internetverbindingen onmisbaar. Ook op dat gebied staat de Galaxy S22 zijn mannetje. Ondersteuning voor 5G en Wi-Fi 6E biedt ongekende snelheden en stabiliteit, ook op drukkere plekken. Zo heeft u altijd toegang tot uw cloud-apps en -documenten, en videobelt u altijd in de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit.

Ideaal voor de hybride werkplek

Dankzij de ondersteuning voor Samsung DeX koppelt u draadloos een externe monitor en muis en een extern toetsenbord aan het toestel. Binnen enkele seconden kunt u uw vertrouwde apps op groot scherm gebruiken en werkt u efficiënt verder. Daarmee is de Galaxy S22 een waardevol en gebruiksvriendelijk onderdeel van de hybride werkplek.

Makkelijk te beheren via Samsung Knox

Vanzelfsprekend is ook de security dik op orde. Met het ingebouwde Knox Platform zijn de toestellen in de kern al goed beveiligd tegen dreigingen als malware en hacks. Met Samsung Knox worden de mogelijkheden nog uitgebreider. U beheert en beveiligt uw toestellen eenvoudig op afstand, waardoor ze altijd up-to-date zijn. Zo kunt u zakelijke en privédata makkelijk van elkaar gescheiden houden. En is het dus geen enkel probleem om de Galaxy S22 ook voor privégebruik in te zetten.

Beschikbaar als Enterprise Edition

Met de Galaxy S22 en S22 Ultra als Enterprise Edition-toestel profiteert u van nog meer interessante voordelen. Zo krijgen de toestellen minstens vijf jaar security- en firmware-updates. Ze blijven daarnaast minstens twee jaar na introductie beschikbaar. Opschalen op hetzelfde type toestel wordt daardoor eenvoudiger. Daarnaast profiteert u een jaar lang van gratis gebruik van Knox Suite. Dit is een totaaloplossing met essentiële Knox solutions.