Samsung Galaxy S23 Series

De krachtige oplossing voor mobiel werken

Maak kennis met de Samsung Galaxy S23 Series, de beste manier om mobiel te werken. Deze smartphones onderscheiden zich door niet alleen krachtige hardware. Met onder andere slimme software bent u ‒ naast kwaliteit ‒ verzekerd van een gehele werkdag productiviteit zonder haperingen.

Meer productiviteit door slimme hardware

De Galaxy S23 Series bestaat uit zeer duurzame smartphones met krachtige, technologische innovaties. Werk met behulp van de vernieuwde en razendsnelle processor soepel en ongestoord aan de zwaarste taken. Dit kunt u gerust de gehele dag doen: de smartphones in de Galaxy S23 Series zijn alle voorzien van een sterke accu. Deze gaat nog langer mee in combinatie met slimme systemen zoals het Dynamic AMOLED 2X-display. Dit scherm bespaart wanneer dit mogelijk is stroom, wat zorgt voor een langer gebruik van de smartphone.

Uiteenlopende schermformaten

De Galaxy S23 Series omvat drie toestellen met ook drie uiteenlopende displayafmetingen. Het scherm van de Galaxy S23 is 6,1 inch, terwijl dat van de Galaxy S23+ 6,6 inch meet. Met een formaat van 6,8 inch is het scherm van de Galaxy S23 Ultra verreweg het grootste. Daarnaast heeft dit laatstgenoemde toestel de meest adaptieve verversingssnelheid, zodat content nog soepeler wordt weergegeven.

Extra gemak met de S Pen

De Galaxy S23 Ultra heeft naast het grotere en meer adaptieve scherm nog een andere extra, namelijk de S Pen. Met deze stylus kunt u nog gemakkelijker en secuurder taken uitvoeren. Zet snel een handtekening onder een document, plaats een snelle aantekening of markering, of maak een nieuw ontwerp. Met de multifunctionele S Pen kunt u meer dan ooit werken aan wat u maar wilt.

Makkelijk te beheren via Samsung Knox

Vanzelfsprekend is ook de security dik op orde. Met het ingebouwde Knox Platform zijn de toestellen in de kern al goed beveiligd tegen dreigingen als malware en hacks. Met Samsung Knox worden de mogelijkheden nog uitgebreider. U beheert en beveiligt uw toestellen eenvoudig op afstand, waardoor ze altijd up-to-date zijn. Zo kunt u zakelijke en privédata makkelijk van elkaar gescheiden houden. En is het dus geen enkel probleem om de Galaxy S22 ook voor privégebruik in te zetten.

Verbind met een groter scherm

Flexibel werken gaat nog beter met de Galaxy S23 Series. Ieder toestel in deze serie is voorzien van Samsung DeX, waarmee u een snelle verbinding maakt met een laptop, televisiescherm of monitor. In een unieke, versleepbare omgeving ziet u alle apps van de smartphone waarmee u direct aan de slag kunt. Een andere sterke functie is de mogelijkheid om een presentatie vanaf de Galaxy S23 te streamen. Met behulp van Samsung DeX is multitasken makkelijker dan ooit.

Beschikbaar als Enterprise Edition

De Galaxy S23 is opgenomen in het ruime en zakelijke Enterprise Edition-portfolio. Hiermee profiteert u van vele interessante voordelen van uw smartphone. Denk hierbij aan minstens vijf jaar aan security- en firmware-updates én de garantie dat het toestel minstens twee jaar na introductie beschikbaar blijft. Zo is het opschalen met hetzelfde type smartphone gemakkelijker en eenvoudiger. Tot slot ontvangt u een jaar lang Knox Suite, een uitgebreide mobiele beheerbundel. Deze bundel omvat de belangrijkste Samsung Knox-oplossingen voor de beste opties op het gebied van beheer, monitoring en beveiliging.

Tijdelijk extra voordeel op de Galaxy S23 Series

Ontvang bij aanschaf van een Galaxy S23-device tot en met 26 februari 2023 extra voordeel. Tijdens deze speciale promotie krijgt u bij aankoop van een Galaxy S23, S23+ of S23 Ultra tot € 240,-. Voor meer informatie over de promotie kunt u terecht op https://www.samsung.com/nl/promo/ of neem contact met ons op.