Samsung Galaxy Z Fold4
& Galaxy Z Flip4

Vouwbare smartphones bieden nieuwe mogelijkheden voor zakelijke gebruikers

Uw smartphone speelt een cruciale rol in uw dagelijkse werk. Met de vouwbare Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 ontstaan indrukwekkende nieuwe kansen op het gebied van productiviteit. Zowel open- als dichtgevouwen laten deze toestellen u slimmer en gemakkelijker werken.

Vouwbare zakelijke innovatie

De Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 zijn toestellen met twee displays: een aan de buitenzijde en een aan de binnenzijde. Zeker als u veel gebruikmaakt van apps en cloudoplossingen biedt een vouwbare smartphone veel voordelen. Ook als u veel videobelt, bijvoorbeeld via Microsoft Teams, is een dergelijk toestel aan te raden. Uiteraard profiteert u van toekomstgerichte hardware, razendsnelle verbindingen en een robuust design. Zo haalt u jarenlang alles uit uw toestel.

Eenvoudig wisselen tussen displays

Beide toestellen maken gebruik van twee displays, maar de mogelijkheden verschillen per toestel. Zo heeft de Galaxy Z Flip4 een coverdisplay waarop de belangrijkste meldingen worden getoond. Tik op een melding op het coverdisplay en de app opent zodra u de telefoon openvouwt. Eenmaal opengevouwen biedt het toestel zowel vertrouwde als geheel nieuwe mogelijkheden.

Vertrouwde interface aan de buitenkant

Het ruime display aan de buitenkant van de Galaxy Z Fold4 biedt u de vertrouwde smartphonefunctionaliteit. Door de integratie met Microsoft Teams heeft u direct toegang tot uw vertrouwde Office-documenten. Als u het toestel openvouwt, opent u eenvoudig drie apps tegelijk op het tabletformaat display. De optionele S Pen maakt van de Galaxy Z Fold4 een veelzijdig toestel voor de zakelijke professional.

Robuust en toekomstgericht

Met de Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 presenteert Samsung het design van de toekomst. Langdurig gebruik is bovendien verzekerd doordat beide toestellen zijn voorzien van sterke materialen. Verstevigde scharnieren, krasbestendig displayglas en de IPx8-gecertificeerde waterdichtheid minimaliseren het risico op schade aan uw toestel.

Standaard goed beveiligd tegen cyberdreigingen

Zowel de Galaxy Z Fold4 als Galaxy Z Flip4 is voorzien van het Knox-platform. Dit is Samsungs beveiligingsoplossing die in de toestellen is ingebouwd. Hard- en software zijn hiermee in de basis al sterk beveiligd en houden u weerbaar tegen cyberdreigingen. Ook op die manier wordt u in staat gesteld productief te blijven werken.

Voorzien van razendsnelle verbindingen

Om langere tijd probleemloos gebruik te maken van uw smartphone zijn toekomstbestendige verbindingen belangrijk. Daarom zijn beide toestellen voorzien van 5G-ondersteuning en de wifi-standaard Wifi 6. Hiermee bent u verzekerd van toekomstbestendige verbindingen. U haalt zo jarenlang alles uit uw toestel.