Microsoft Surface

Stijlvolle en snelle devices voor de nieuwe zakelijke praktijk

Succesvol flexibel werken begint bij krachtige mobiele devices. Microsoft voorziet hierin met het Microsoft Surface-portfolio. De laptops en 2-in-1-devices in dit portfolio bieden een ideale combinatie van performance, gebruiksduur en security. Daarmee is dit portfolio de perfecte keuze om op iedere locatie productief en bereikbaar te kunnen werken.

Breed zakelijk portfolio

Het Microsoft Surface-portfolio biedt ruime keuze uit compacte, stijlvolle en krachtige mobiele devices. Er is een passend device voor ieder type medewerker en ieder scenario. Het portfolio bestaat uit de volgende devices:

Microsoft Surface Laptop – ideaal voor de thuiswerkplek

Met de Surface Laptop biedt Microsoft een krachtige oplossing voor de veeleisende thuiswerker. De devices kenmerken zich door een compact en stijlvol ontwerp, en zijn voorzien van ruime displays. Deze devices zijn beschikbaar in diverse formaten, zodat er voor iedere collega een passend model beschikbaar is. Op het gebied van performance bieden de Surface Laptops alles om lange tijd productief te werken; snelle processoren, een batterijlevensduur tot 13 uur en HD-camera’s maken langdurig multitasken en videovergaderen makkelijker dan ooit. Ook om security hoeft u zich geen zorgen te maken, dankzij de krachtige beveiligingsmogelijkheden van Windows Hello.

Populaire modellen in de Surface-laptopreeks zijn de premium Surface Laptop 4 en de compacte Surface Laptop Go. Bent u op zoek naar de meest krachtige specificaties op laptopgebied, dan biedt de Surface Book 3 alles wat u nodig heeft.

Microsoft Surface 2-in-1 – aanpasbaar aan iedere werkomgeving

Als u flexibel werkt, kan het prettig zijn om snel te kunnen wisselen tussen laptop- en tabletfunctionaliteit. Bent u onderweg in tabletmodus begonnen aan een taak, dan kunt u die op een vaste werkplek in laptopmodus verder uitwerken. Goed voor de productiviteit en het gebruiksgemak. Ook op dat gebied biedt de Surface-reeks diverse interessante devices.

Met de 2-in-1-devices uit de Surface-reeks werkt u flexibeler dan ooit. U wisselt eenvoudig tussen de laptop- en tabletmodus via het afneembare toetsenbord en de kickstand. Ook binnen dit portfolio is de keuze breed; de Surface Go 2 is de meest compacte in deze reeks. Met de Surface Pro 7 beschikt u over een krachtige allrounder met hoogwaardige specificaties. De Surface Pro X biedt met 4G LTE-connectiviteit, toekomstbestendige hardware en het vrijwel randloze display de meest toekomstbestendige functionaliteiten in deze productreeks.

Complete oplossing met Microsoft 365

Een complete werkplekoplossing bereikt u door uw Surface-devices te voorzien van Microsoft 365. Hiermee beschikt u over een complete flexwerkplek, inclusief de bekende Office-apps en aanvullende security. U beschikt zo over een complete oplossing op basis van één leverancier, waarmee u jarenlang productief en flexibel werkt op het hoogste niveau.

Alle Microsoft Surface-modellen op een rijtje:

Microsoft Surface-laptops:
Surface Book 3
Surface Laptop 4
Surface Laptop Go

Microsoft Surface 2-in-1-devices
Surface Pro X
Surface Pro 7
Surface Go 2

Welke Surface kiest u?

Er is een Surface-device voor ieder type collega en iedere werksituatie. Toch kan het maken van de juiste keuze een uitdaging zijn. Wat heeft u nu echt nodig aan performance? Wat zijn uw eisen rondom multitasken? En security ‒ wat is daarin belangrijk? Vanzelfsprekend vertellen wij u alles over de verschillende modellen. Dat maakt de keuze makkelijker en u weet zeker dat u direct beschikt over het best passende device voor uw wensen.

Meer weten? Neem contact op met sales@isg.nl voor meer informatie.