Onze diensten

ISG Partner

Met ISG als partner profiteert u van gedegen dienstverlening op diverse gebieden. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw vraagstukken rondom networking, mobiliteit en samenwerken in de cloud. Een overzicht van onze dienstverlening:

Netwerk en infrastructuur

Uw netwerk vormt de basis van uw zakelijke productiviteit. U moet er daarom altijd op kunnen vertrouwen. Hoogwaardige netwerkoplossingen van Cisco, HP en Dell verzekeren u van de continuïteit en toekomstbestendigheid die u nodig heeft.

sas_9871-FINAL-1920px
sas_9318-FINAL-1920px

Zakelijke mobiliteit

Van de juiste laptops en smartphones tot mobiel beheer en beveiliging; Wij ondersteunen u in uw mobiliteitsvraagstukken met krachtige mobiele hardware en gebruiksvriendelijke cloudoplossingen van Samsung en Microsoft. Denk hierbij aan:

Samenwerken in de cloud

Overal kunnen samenwerken is tegenwoordig een zakelijke vereiste. Wij maken dat voor u mogelijk met cloudoplossingen zoals Microsoft Azure en InTune, en innovatieve hardware zoals de Microsoft Surface-laptops en de Surface Hub.

ISG-beeld-2560x1440px-2-Diensten

Cisco

HP

Samsung

Microsoft

Certificeringen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, besteden we veel tijd en aandacht aan het up-to-date van onze kennis en expertise. Dat wordt benadrukt in de hoge partnerstatussen die we hebben bij toonaangevende vendoren.