Over ISG

ICT dat altijd bij uw organisatie aansluit

ICT speelt zakelijk een steeds grotere rol. Het houdt u productief, bereikbaar en stelt u in staat snel in te spelen op de klantvraag. Het is dan ook belangrijk dat uw ICT altijd bij uw organisatie aansluit en bovendien makkelijk in gebruik is. En dat is exact wat we voor u doen.

Uw betrokken ICT-partner

Samen met u versterken we uw dienstverlening en continuïteit. Samen met u kijken we niet wélke maar hóe ICT uw bedrijfsprocessen verder kunnen brengen. We kijken met u mee, zodat we weten wat er speelt in uw organisatie. Dat doen we op basis van korte lijnen en intensieve partnersamenwerkingen. U profiteert daardoor van proactief advies en hoogwaardige oplossingen tijdens iedere fase van de lifecycle. 

Met ISG als uw partner profiteert u van ruim 30 jaar ICT-ervaring. U bent verzekerd van eersteklas expertise, 24x7x365, waarbij we maatwerk en innovatie voor u combineren. In combinatie met onze hoge partnerstatussen haalt u zo altijd de beste oplossing in huis.

ISG-beeld-2560x1440px-2-Diensten

HP Gold partner

Samsung Silver partner

Samsung Knox certified partner

Microsoft Silver partner

Apple DPP partner

Polycom select partner

Barco select partner

Dell partner

Jabra partner

Logitech partner

Pepwave partner

Partnerships met A-merken

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, besteden we veel tijd en aandacht aan het up-to-date van onze kennis en expertise. Dat wordt benadrukt in de hoge partnerstatussen die we hebben bij toonaangevende vendoren. Wij beschikken over de volgende partnerships: