Samsung Enterprise Edition

Premium smartphones voor vandaag en morgen

Via het Enterprise Edition-portfolio maakt Samsung haar premium smartphones en tablets ook beschikbaar als zakelijke variant. In combinatie met de meerjarige updates en lange beschikbaarheid halen organisaties hiermee een schaalbare totaaloplossing in huis.

Productief dankzij premium performance

Het Enterprise Edition-portfolio bestaat uit de meest krachtige Samsung-toestellen. U bent jarenlang altijd verzekerd van de hoogste performance en de meest uitgebreide multitaskmogelijkheden. De
Krachtige basisbeveiliging

Enterprise Edition-toestellen beschikken allen over het ingebouwde Knox Platform, dat de hardware en software sterk beveiligd. U bent daardoor verzekerd van sterke basisbeveiliging. 

Altijd up-to-date door meerjarige updates

Alle Enterprise Edition-toestellen ontvangen minstens vier jaar lang security- en firmware-updates. Deze voorzien uw toestellen van de laatste functionaliteiten en beveiligingsinstellingen. U werkt daardoor altijd met de nieuwste opties, en blijft weerbaar tegen cybercrime. 

Eenvoudig opschalen bij groei

Alle Enterprise Edition-toestellen tot twee jaar na lancering beschikbaar in de markt. Dat betekent dat u nieuwe werkplekken makkelijk van hetzelfde toestel kunt voorzien. Op die manier kunt u snel standaardisatie toepassen. Dat heeft als voordeel dat mobiel beheer veel makkelijker en sneller verloopt

Samsung Enterprise Edition-portfolio 2020

De volgende toestellen zijn beschikbaar als Samsung Enterprise Edition:

  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S10e | S10
  • Samsung Galaxy A50
  • Samsung Galaxy XCover 4s
  • Samsung Galaxy XCover Pro
  • Samsung Galaxy Tab Active Pro
  • Samsung Galaxy Tab S7

Nu met een jaar gratis Samsung Knox Suite

Schaft u nieuwe Enterprise Edition-toestellen aan, dan kunt u de complete mobiele beheeroplossing Samsung Knox Suite een jaar lang gratis gebruiken. Het tweede jaar is beschikbaar tegen een gereduceerd tarief.

Indien gewenst zijn Enterprise Edition-toestellen ook beschikbaar met een jaar lang gratis gebruik van de Samsung Knox-oplossingen Knox Configure en E-FOTA.