Samsung Ruggedized portfolio

Toestellen die tegen een stootje kunnen

Naast kantooromgevingen zijn ook in de medische sector en industrie steeds vaker mobiele devices te vinden. Speciaal voor deze omgevingen biedt Samsung het ruggedized portfolio. Dit bestaat uit robuuste toestellen die extra goed bestand zijn tegen val- en vochtschade. 

Gecertificeerde stevigheid

De toestellen in het ruggedized portfolio zijn vervaardigd uit extra robuuste materialen. Daardoor wordt de kans op schade als gevolg van een valpartij of vocht sterk verminderd. De robuustheid wordt aangetoond door IP68- en MIL-STD-810H-certificeringen, waarover alle toestellen beschikken. Hiermee biedt het portfolio een passende oplossing voor risicogevoelige omgevingen. 

Gebruiksvriendelijk en krachtig

Alle ruggedized toestellen kunnen met natte handen en handschoenen worden bediend, en beschikken over krachtige specificaties. Dat vergroot het gebruiksgemak verder, en zorgt ervoor dat taken en werkzaamheden lange tijd efficiënt kunnen worden ingevuld. 

Het Samsung ruggedized portfolio bestaat uit meerdere smartphones en tablets, waarvan de meeste nieuwe devices de Galaxy XCover7 en de Galaxy Tab Active5 is. 

Ruggedized smartphone en tablet 

De Galaxy XCover7 is ontworpen met het oog op werkomgevingen die een extra stevige smartphone vereisen. Hij is vervaardigd van duurzame materialen en uitgerust met gehard glas voor het touchscreen, waardoor hij bestand is tegen ruwere omstandigheden. Bovendien is deze smartphone geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen en kan hij zelfs worden bediend met handschoenen aan. 

De Galaxy Tab Active5 is een recente toevoeging aan het ruggedized portfolio. Deze sterke tablet is ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen, zorginstellingen en andere veeleisende situaties. Deze veelzijdige tablet met geavanceerde productiviteitsfuncties is specifiek ontworpen voor gebruik buitenshuis en in uitdagende werkomgevingen. Natuurlijk is de Tab Active5 ook perfect geschikt voor kantoorgebruik, vooral in combinatie met Samsung DeX. 

Alle ruggedized toestellen zijn ook beschikbaar als Enterprise Edition.

Belangrijke kenmerken van het ruggedized-portoflio

  • Schadebestendig door gebruik van stevige materialen
  • Productief en bereikbaar door krachtige specificaties
  • Gebruiksgemak door mogelijkheid bediening met handschoenen en natte handen
  • Portfolio ook beschikbaar als Enterprise Edition

Meer informatie over de voordelen van Enterprise Edition-toestellen leest u op deze pagina.