Samsung Galaxy Books

Hoogwaardige laptops en Chromebooks voor de moderne professional

Tegenwoordig pakken we overal waar we zijn onze laptop of smartphone erbij om snel nog even wat mails te beantwoorden. Hybride werken vraagt om mobiele apparaten die de hele dag door hun mannetje staan. Met het Galaxy Books-portfolio voorziet u uw collega’s van krachtige Samsung-laptops en -Chromebooks.

Een passend aanbod

Met het Galaxy Books-portfolio voegt Samsung opnieuw laptops toe aan haar zakelijke aanbod, aangevuld met veelzijdige Chromebooks. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Dat biedt veel mogelijkheden voor het leveren van maatwerk. De 360-uitvoeringen hebben een 360 graden-scharnier, waardoor er nog flexibeler met de toestellen gewerkt kan worden. Het gebruiksgemak wordt versterkt door de optionele S Pen-stylus.

Galaxy Books-laptops – Krachtige hardware, sterke security in de kern en goed bestand tegen vocht, schade en valpartijen; met de Galaxy Books-laptops halen organisaties indrukwekkende krachtpatsers in huis. Het gebruiksvriendelijke Windows 11 laat collega’s bovendien sneller en intuïtiever werken.

Galaxy Chromebooks – Chromebooks zijn heel geschikt voor organisaties die grotendeels in de cloud werken, zoals onderwijsinstellingen. Apps en het Chrome OS worden bovendien automatisch geüpdatet. U werkt daardoor altijd met de laatste versies; goed voor de security en het gebruiksgemak.

Krachtige hardware en performance

De laptops beschikken over razendsnelle processoren, ruim werkgeheugen en veel interne opslagcapaciteit. Ook de Chromebooks bieden veel voordeel dankzij hardware die is geoptimaliseerd om snel met apps te kunnen werken. Alle laptops en Chromebooks beschikken daarnaast over Wifi 6(E), dat sneller, veiliger en stabieler is dan eerdere wifiversies.

Krachtige security in de kern

Doordat er steeds meer buiten de kantoormuren gewerkt wordt is het cruciaal om ook op securitygebied te kiezen voor best-in-class oplossingen. Zowel de Galaxy Books als Chromebooks zijn voorzien van krachtige hardwarematige security. De slimme en toekomstbestendige specificaties in de kern beschermen de toestellen tegen dreigingen als malware en hacks.

Werkplekken op basis van één ecosysteem

Samsung biedt alles om de werkplek te standaardiseren op één fabrikant. Dat wordt mogelijk gemaakt door de brede keuze in laptops, tablets, smartphones en Chromebooks. De mobiele beheeroplossing Samsung Knox en supportdiensten vullen het aanbod aan. Hybride werken wordt toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk.

Meer informatie

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van Galaxy Books-laptops, -Chromebooks en andere zakelijke Samsung-diensten voor uw organisatie? We vertellen je er graag meer over.

Interessante artikelen

Zo bepaal je welke cloudvorm past bij je organisatie

Wist je dat je zakelijk de keuze hebt uit verschillende clouddvarianten? Zo kun je je data en apps volledig lokaal opslaan, volledig extern en zelfs …

Read More →

Waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe laptop

Laptops stellen je in staat altijd en overal productief te zijn. Daar wil je natuurlijk volop van kunnen profiteren. Door het enorme aanbod is het …

Read More →