Samsung Galaxy A35 en A55

Werk in stijl, professioneel en hybride

Hybride werken wordt steeds efficiënter dankzij de Galaxy A Series. Deze toestellen zijn al jarenlang een betrouwbare keuze voor organisaties die flexibel werken willen omarmen. Met snelle hardware, een krachtige accu en regelmatige software-upgrades en updates bieden ze alles wat u nodig heeft voor een optimale werkdag. 

Twee smartphones van hoog niveau

Altijd bereikbaar, altijd verbonden en altijd topkwaliteit bij de hand. Het Galaxy A Series-portfolio is uitgebreid met twee nieuwe devices: de Galaxy A35 en Galaxy A55. Beide toestellen bieden hoogwaardige functionaliteiten met meer kracht en mogelijkheden dan hun voorgangers. Dankzij de krachtige processor kunnen taken nog sneller worden uitgevoerd, waardoor er meer werk gedaan kan worden in minder tijd. 

Kom professioneel en veilig voor de dag

De toestellen van de Galaxy A Series zijn standaard uitgerust met hoogstaande security- en beheerfuncties via het Knox Platform. Bovendien zijn ze opgenomen in het Enterprise Edition-portfolio, waardoor er uitgebreide mogelijkheden zijn op het gebied van security, beheer en controle. Dankzij Knox Suite kan de IT-manager gemakkelijk een overzichtelijk totaalbeeld krijgen voor het meest optimale beheer, wat zorgt voor een laagdrempelige, efficiënte aanpak.

Groot scherm voor optimaal zicht

Op de Galaxy A35 en A55 werk je ongestoord door op het ruime 6,6-inch Infinity-O display met een verversingssnelheid van 120 Hz. Hierdoor zijn video’s en presentaties die u bekijkt opvallend scherp en vloeiend. Bovendien zijn deze beelden nu zelfs buiten goed zichtbaar dankzij de Vision Booster. Door een optimale afstemming tussen kleur- en contrastinstellingen blijft het display zelfs bij zonlicht goed leesbaar. Zo bieden deze smartphones het hele jaar door een echte meerwaarde.

De hele dag aan het werk 

Met de Galaxy A35 en Galaxy A55 kunt u de hele dag ongestoord aan het werk blijven. Dankzij de krachtige 5000-mAh batterijen gebruikt u meerdere apps zonder onderbreking om bij te laden. Daarnaast optimaliseert het geïntegreerde stroommanagement in beide toestellen slim het energieverbruik. Zo worden apps bijvoorbeeld beheerd door ze in een slaap- of sluimerstand te zetten, wat bijdraagt aan een nog langere levensduur van de batterij.

Enterprise Edition en Knox Suite

De Galaxy A35 en Galaxy A55 zijn opgenomen in het uitgebreide Enterprise Edition-portfolio. Deze EE-toestellen worden gedurende een jaar kosteloos voorzien van de Knox Suite. Met deze allesomvattende oplossing kunnen IT-beheerders op afstand alle apparaten beheren, bijwerken en instellingen indien nodig aanpassen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook meer gemak voor zowel de beheerder als de eindgebruiker.

Meer informatie

Kom alles te weten over deze nieuwe, zakelijke toestellen en leg vandaag nog contact. Wij helpen u graag verder op weg en geven u het beste en meest passende advies.