Samsung Galaxy S24 Series

De meest slimme smartphone van dit moment

De Galaxy S24 Series biedt met drie nieuwe modellen voor elk wat wils. De toestellen zijn allemaal uitgerust met een krachtige processor en batterij, geavanceerde AI-functies en een levendig display. Ontdek meer over de nieuwe, slimme toestellen en ontdek uw favoriet. 

Drie varianten, voor ieder wat wils 

De eerste topper uit de nieuwe reeks is de Galaxy S24. Voor wie een groter scherm en een nog krachtige batterij wenst, is er de Galaxy S24+. Als u het meeste uit de S24 Series wilt halen, kies dan voor de Galaxy S24 Ultra. Met het indrukwekkende scherm, krachtige processor en zelfs de toevoeging van een S Pen, kunt u met dit toestel de meest veeleisende taken moeiteloos uitvoeren. 

Slimmer en krachtiger dan ooit

De Galaxy S24 Series biedt meerdere slimme smartphones met krachtige technologische innovaties. Dankzij de verbeterde en razendsnelle processor kunt u moeiteloos werken aan zelfs de meest veeleisende taken, zonder onderbrekingen. De gehele dag aan de slag? Geen enkel probleem, want alle smartphones in de Galaxy S24 Series zijn uitgerust met een krachtige batterij. Zo bent u ervan verzekerd dat u alles goed kunt doen en blijven uitvoeren, waar en wanneer dan ook.

Kunstmatige intelligentie op de S24 

Kunstmatige intelligentie is niet langer beperkt tot alleen de pc of laptop. Met de Galaxy S24 Series heeft u deze slimme technologie altijd bij de hand. Tijdens een telefoongesprek met een buitenlandse klant of collega, kan de Galaxy S24 Series automatisch vertalen in beide richtingen. Een andere handige en productieve innovatie is Note Assist, exclusief voor de Galaxy S24 Ultra. Dankzij Galaxy AI kan de gebruiker handgeschreven aantekeningen met de S Pen moeiteloos omzetten naar digitale tekst. Bovendien biedt deze app de mogelijkheid om teksten op een logische en nette manier te organiseren, te structureren en zelfs samen te vatten. In combinatie met Recording Assist, waarmee realtime gesprekken tussen meerdere sprekers in tekst kunnen worden omgezet, biedt dit een effectieve en efficiënte manier van werken. 

Enterprise Edition en Knox Suite

Een toestel binnen het Enterprise Edition-programma biedt voor zakelijk gebruik een optimale combinatie van professionele functionaliteit en eenvoudig beheer. De Galaxy S24 maakt deel uit van dit uitgebreide EE-portfolio. 
 
Inbegrepen bij toestellen uit het EE-portfolio is Knox Suite. Met deze licentie hebben beheerders toegang tot alle populaire Knox-oplossing. Dit bespaart tijd, en zorgt ook voor meer gemak voor zowel de beheerder als de eindgebruiker. Bovendien blijft elk toestel tot twee jaar na lancering beschikbaar voor mogelijke uitbreiding in de toekomst, biedt het drie jaar fabrieksgarantie en ontvangt u tot zeven jaar lang regelmatige beveiligingsupdates.

Extra gemak met de S Pen

Als u gaat voor de Galaxy S24 Ultra, ontvangt u hierbij ook de S Pen. Met deze slimme stylus kunt u eenvoudig de taakbalk bedienen of apps gebruiken, aantekeningen maken en meer. Of u nu onderweg bent of op kantoor, u kunt snel documenten ondertekenen of notities maken. De Galaxy S24 Ultra met de S Pen tilt zo de productiviteit en efficiëntie naar een hoger niveau. 

Werk verder op een groter scherm

Om de werkervaring met de Galaxy S24 Series nog beter en efficiënter te maken, kunnen moderne professionals profiteren van Samsung DeX. Sluit eenvoudigweg de smartphone aan op een externe monitor, laptop of (smart-)tv en werk naadloos verder op een groter scherm. Als u dit combineert met een toetsenbord en muis, creëert u een complete werkplek.

Meer informatie 

Drie nieuwe devices met veel innovatie en voorzien van alle gemakken. Wilt u beter kennismaken met de smartphones? Voor meer informatie over de S24 Series neemt u simpelweg contact met ons op.